// empty file Kunst maak je met je hart; De wereld van Jasmijn: jasmijnswereld.info
Language: NL or EN
Mode: PC, Tablet, Mobile or TV
jasmijnswereld.info, the world of Jasmijn
WelcomeContactGuestbookLinks RSS button

De Wereld van Jasmijn

Gallery
Museum
Nieuws
Links
Contact

Meest gelezen onderwerpen:
Jasmijn's Gallery...
Gastenboek lezen...
Expositie Toonladder, 2 nove...
Expositie Kinderkliniek Flev...
Expositie Tante Truus, Almer...
Expositie Notekraker, 9 janu...
Expositie in de Klimboom, Le...
Expositie De Kubus, 7 januar...
Expositie Rabotoren, 24 mei ...
Bezoekers informatie...

OS=
Browser=
IP adres= 44.213.60.33
Bezoekers= 507774     Meer ...
(Vanaf 29-08-2010)

Country information of visitors, 07 jul 2024 till 13 jul 2024
Bloemen van JasmijnBloemen van JasmijnBloemen van JasmijnBloemen van JasmijnBloemen van JasmijnBloemen van JasmijnBloemen van Jasmijn

Ik ben een bloem, mijn naam is Jasmijn

Ik heet Jasmijn van der Heijden en ik ben 39. Ik ben een kunstenaar met het Down syndroom. Mijn eigen verjaardag is het feest van het jaar. Daarna komen Sint Nicolaas, de andere feestdagen en verjaardagen.

Ik schilder met veel plezier. Vanaf 2004 tot 2012 hebben Co Ridderbos en ik ruim zeven jaar samen geschilderd en meer dan honderd schilderijen gemaakt! Vanaf 2012 heb ik met Masja Lips geschilderd, “Mijn Valentijn” heb ik met haar gemaakt. Sinds december 2014 begeleidt Catharina Pollet mij en leer ik weer nieuwe technieken. Ik schilder met veel plezier. Ik werk sterk vanuit mijn geheugen en combineer dit met een grote dosis fantasie.

Ik houd heel veel van mijn zus Floor, mijn vader en moeder en van mijn familie. Twee dagen in de week werk ik bij Tante Truus. Inmiddels mag ik mijzelf nu een allrounder noemen!

In mijn eigen appartement in Paladijn woon ik met begeleiding. Ik heb in zes jaar al veel nieuwe dingen geleerd om met behulp van een begeleider mijn eigen huishouden te doen. Ik voel mij daar heel verantwoordelijk voor en bepaal zelf graag wat er gebeurt.

Ik heb een eigen website: www.jasmijnswereld.info. U vindt hier informatie over mij en al mijn schilderijen. Ik hoop van harte dat iedereen vrolijk wordt van mijn schilderijen.

Dit ben ik, Jasmijn

Back to the beginning? Click here.


WelcomeContactGuestbookLinks RSS button